Vážení zákazníci, ve dnech 29.3. a 1.4. 2024 je naše prodejna UZAVŘENA. Děkujeme za pochopení a přejeme veselé Velikonoce.

The Parker Service Master CONNECT - Novinka Parker

Popis produktu:

Díky robustní konstrukci a stupni krytí IP 65 nabízí komplexní ochranu proti vlhkosti a nečistotám a je odolné proti nárazu. Zařízení je proto vhodné pro měření v drsných podmínkách.

Představujeme nové výkonné diagnostické měřící zařízení pro mobilní a stacionární hydraulická zařízení. Lze ho využí napobrazek1říklad při servisu, uvádění do provozu a při výzkumu a vývoji. Zařízení bezpečně a přesně zaznamenává měření, jako je tlak, teplota, průtok a otáčky.

7palcový podsvícený barevný dotykový displej umožňuje snadné a intuitivní ovládání. Komfortnost zařízení je podpořena jasně strukturovaným uživatelským rozhraním, které umožňuje rychlé a bezpečné provádění požadovaných nastavení pro měření.

Modulární struktura měřícího hardwaru a softwaru umožnuje nastavení podle potřeb pro jednotlivá měření a analýzy. Měří a zobrazuje až 100 kanálů a je proto vhodné i pro velmi složité diagnostické úkoly. The Parker Service Master CONNECT je moderní zařízení vybavené pro různá rozhraní, jako je Parker CAN, CANopen, SAEJ-1939, analogové, digitální, frekvence, WiFi a Bluetooth LE.

PDF katalog ke stažení ZDE

 

 

Vlastnosti produktu

 

  • Modulární systém díky individuálně vyměnitelným měřicím modulům
  • Různé metody měření: Start/Stop, Spoušť, Datový záznamník s cyklickou vyrovnávací pamětí, Logika spoušti, Bodové měření, Rychlá měření

 

  • Variabilní vstupy měření: Analogové a CAN senzory Parker s rozpozáváním senzorů, analogové senzory, SAEJ-1939, CANopen a frekvence

 

  • Integrovaný webový server pro vzdálené řízení aplikací
  • Automatické zaznamenávání a ukládání naměřených dat a okamžité analyzování prostřednictvím vyzkoušeného a otestovaného softwaru SensoWin® na PC

 

 
  • Měření a zobrazování až 100 výstupů kanálů